Nieuws

Bei Capelli zoekt "Haarstylist" met ambitie

Functieomschrijving
Bei Capelli Bennekom Waar zijn wij naar op zoek? Het Beste ! Wij zoeken om te beginnen een parttime Haarstylist.
Een allrounder in het kappersvak!
Alle kniptechnieken in het dames- en herenvak moet je uitstekend beheersen. Alle recente kleurtechnieken moet je kunnen uitvoeren, zoals blend technieken, balayage technieken.
Je moet op de hoogte zijn van de haar- en styling trends. Trends op het gebied van vlechtwerk, werken met de krul- en stijltang en vlot opsteken is een vereiste. Je moet bereid zijn op een breder vlak dan alleen het kappersvak te worden ingezet. Je moet het in ieder geval leuk vinden om je de behandelingen eigen te maken door middel van training. Ook in Visagie.
Commercieel inzicht is een vereiste. Je moet het dus leuk vinden om klanten te adviseren en van alle producten op de hoogte te zijn door middel van training! Dit is een belangrijke bijkomende factor bij Bei Capelli.
Het regelmatig volgen van trainingen zowel intern als extern is een vereiste. Je moet, als het nodig is, flexibel inzetbaar zijn.
Voor ons is het zeer belangrijk dat je snel kunt schakelen in een zeer dynamisch team waar je klanten voor elkaar voorbereidt en klanten van elkaar vlekkeloos kan overnemen. Ons team werkt zeer nauw samen.

Bedrijfsomschrijving
Ons team bestaat uit gespecialiseerde en ervaren topstylisten. Bei Capelli is thuis op elk gebied van haarverzorging. Wij hebben inmiddels een exclusieve klantenkring opgebouwd welke van ons kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en uitmuntende kwaliteit. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Jouw doel is om mannen, vrouwen en kinderen de look te geven die zij verdienen.

Opleidingseisen
Je hebt een afgeronde opleiding Hairstylist. Je hebt minimaal 4 jaar ervaring en werkt op het niveau van minimaal Haarstylist 3. Daarnaast ben je ook nog eens commercieel ingesteld. Je bent leergierig en staat open om veel te leren.
Je bent een sterke teamplayer. Je bent geen doorsnee kapper. Je weet waar je in uitblinkt. Je wilt doorgroeien in ons vak. Je hebt passie voor dit mooie vak. Tevens vind je het niet erg om op koopavonden en weekenden te werken.

Wat bieden wij je?
Een dienstverband van 2 à 3 dagen in de week. (uitbreiding van dagen behoort tot de mogelijkheden)
Een prettig salaris, conform CAO
Doorgroeimogelijkheden
Een constante leeromgeving, met regelmatig trainingen en bijscholing
Een fijne werksfeer waarin elk initiatief gewaardeerd wordt

Contactinformatie
Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie en CV met pasfoto en motivatiebrief naar info@bei-capelli.nl

Heb je nog vragen, schroom niet en stel je vragen gerust. Of kom gewoon even binnen om je sollicitatie af te geven, dan geven wij je alvast een rondleiding onder het genot van een kop koffie of thee. Tot snel?
Bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar op 06-20746411.

 


Volg jij ons al op facebook?
Hier vind je altijd het laatste nieuws en lees je alles over onze behandelingen en natuurlijk onze aanbiedingen.
Tevens iedere maand een verloting op facebook zoals bv een kleurbehandeling. See you soon !